21 augustus 2024

Nieuwe website Aardappeldemodag online, inschrijving geopend

Nieuwe website Aardappeldemodag online, inschrijving geopend

In aanloop naar Aardappeldemodag Online, presenteren we u onze spiksplinternieuwe website. Met het oog op de aankomende, eerste virtuele editie van het evenement op 19 augustus aanstaande, is een nieuwe look voor ons online startpunt meer dan gepast. Daarnaast kunnen wij melden dat de inschrijving voor zowel exposanten als bezoekers is geopend.

Deze nieuwe website maakt het voorbereiden en aanmelden voor onze eerste Aardappeldemodag Online nog gemakkelijker. Wanneer u een kijkje neemt, zult u al snel ontdekken dat de online editie een eigen pagina heeft. Daar vindt u, naast de mogelijkheid om in te schrijven, onder andere informatie over het thema van de aankomende editie: ‘Voortgang aardappelsector draait om weerbaarheid’. Ook zal er de komende tijd steeds meer informatie worden toegevoegd over het programma van de dag zelf.

Net als bij voorgaande edities, is ook nu het delen van relevante informatie, kennis en innovatie met de sector een belangrijk doel van de Aardappeldemodag. Daarom kunt u binnen ons virtuele programma de alom bekende onderdelen verwachten die het evenement al sinds jaar en dag een vaste plaats in de sector hebben gegeven, van de bedrijvenmarkt tot kennissessies. Ook het Jonge Boerenprogramma, dat bij de lancering in 2018 een succesnummer bleek te zijn, zal een virtueel vervolg vinden op de aankomende editie.

Wilt u als bezoeker of standhouder deelnemen aan de eerste Aardappeldemodag Online? Schrijf u dan meteen in voor dé virtuele ontmoetingsplaats voor de aardappelsector! Terwijl standhouders tijdens deze online editie hun beursboodschap op verschillende wijzen in een unieke en op maat gemaakte online beursomgeving kunnen delen, krijgen bezoekers de kans om zich tijdens een vernieuwende beursdag gratis te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de aardappelsector. Win-win!