21 augustus 2024

Aardappeldemodag Online

Aardappeldemodag Online

Beste bezoeker en/of (potentiële) standhouder,

Op 22 april deelden wij mee dat de Aardappeldemodag in Westmaas als live-evenement geen doorgang kan vinden, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

In de tussentijd hebben wij niet stilgezeten. Vandaag kunnen we namelijk de Aardappeldemodag Online aankondigen, die eveneens zal plaatsvinden op 19 augustus aanstaande.

We vinden het erg belangrijk om de aardappelsector ook in 2020 een ontmoetingsplaats te bieden, zoals wij die normaliter live in Westmaas organiseren. Alle relevante informatie, kennis en innovatie die op deze dag gepresenteerd wordt, willen we de sector niet onthouden. Daarom gaan we dit op een virtuele manier met de gebruikelijke bezoekers delen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de sector ook in deze lastige tijd goed geïnformeerd blijft.

Voor standhouders is de Aardappeldemodag Online een unieke kans om hun beursboodschap online te presenteren via een virtuele stand in een online beursomgeving. Na het Hemelvaartsweekend zullen wij meer details delen over de exacte invulling hiervan. Houd voor meer informatie over de opzet van de Aardappeldemodag als online evenement en de aanloop ernaartoe onze website in de gaten.

Voor bezoekers is de Aardappeldemodag Online zoals altijd dé kans om zich te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Voor de onderdelen die het evenement al sinds jaar en dag een vaste plaats in de sector hebben gegeven, van de bedrijvenmarkt tot lezingen, worden passende en vernieuwende online oplossingen ontwikkeld.

Om ons organisatieteam nog meer slagkracht te geven richting de eerste online Aardappeldemodag, werken wij de komende tijd nog intensiever dan andere edities samen met Aardappelwereld magazine.

We hopen u deze editie als bezoeker en/of standhouder op ons online evenement te verwelkomen. Mocht u nu al vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.