Submenu

Nieuws

< Terug naar overzicht

Holland Process Paviljoen

maandag 06 juni 2016

Wat tot nu toe het aardappel handling centrum genoemd werd heeft vanaf nu een naam: het Holland Process Paviljoen.

Tijdens dit nieuwe onderdeel van de Aardappeldemodag worden aardappelen gelost vanuit kisten, gewassen, gesorteerd en verpakt. In deze lijn presenteren verschillende bedrijven hun expertise.

Tolsma-Grisnich demonstreert in deze lijn onder andere het Track&Trace systeem dat de kistenhandling inzichtelijk maakt. Tummers Food Processing Solutions draagt zorg voor het wassen van het product.
Dewulf Miedema is aanwezig met de Smart Grader, een optische sorteerder die elke onregelmatigheid uit de aardappelen haalt. Sarco Packaging draagt zorg voor een nette verpakking van de aardappelen en Van Antwerpen WaterTech laat zien hoe het afvalwater ontslibt wordt.

Het eindproduct van het Holland Process Paviljoen mogen bezoekers aan Aardappeldemodag als dank voor het bezoek mee naar huis nemen.

Het Holland Process Paviljoen is met een pendeldienst bereikbaar op 31 augustus. De rit duurt twee minuten en de touringcar rijdt continu gedurende de Aardappeldemodag. Het Holland Process Paviljoen is uw bezoek meer dan waard.

Sponsors 2018

Video Aardappeldemodag 2018

Mediapartners

verzamelbestand mediapartnersTwitter