Sponsoren 2016

Ontmoetingsplaats aardappelsector

Elke twee jaar organiseren Wageningen Plant Research (WPR) te Westmaas en de Nederlandse Aardappelorganisatie (NAO) de Aardappeldemodag. De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats van de aardappelsector en richt zich op de gehele aardappelketen. Telers, handel, verwerkers en veel andere bedrijven die actief zijn in de aardappelsector in binnen- en buitenland komen naar de Aardappeldemodag op de WPR locatie te Westmaas om elkaar te ontmoeten en elkaar te informeren over de nieuwste ontwikkelingen.

Op woensdag 22 augustus 2018 wordt weer groots uitgepakt met demonstraties, een bedrijvenmarkt, een mechanisatiepark, lezingen en diverse andere activiteiten. Parkeren en entree zijn gratis. De laatste editie werd door zo’n 8.000 mensen bezocht. De groei van het evenement in aantal bezoekers en standhouders en de variatie in deelnemers hebben het evenement een vaste plaats in de sector gegeven. Voorbereidingen Aardappeldemodag 2018

maandag 23 oktober 2017

Op dit moment zijn wij begonnen met de eerste voorbereidingen van 2018. We zijn druk bezig met de nieuwe inschrijfbrochure en het bepalen van het thema.

Lees verder

Foto's Aardappeldemodag 2016

woensdag 07 september 2016

Onze mediapartners hebben veel aandacht geschonken aan Aardappeldemodag, zodat ook u kunt terugblikken en nagenieten van deze mooie dag.

Lees verder

Aardappeldemodag 2018

vrijdag 02 september 2016

De datum voor de volgende Aardappeldemodag in 2018 is bekend, namelijk woensdag 22 augustus 2018.

Lees verder

Zonovergoten Aardappeldemodag breekt wederom bezoekersrecord

donderdag 01 september 2016

De organisatie van Aardappeldemodag kijkt terug op een succesvolle editie met wederom een bezoekersrecord.

Lees verder

Promotie via Boerenbusiness TV

vrijdag 19 augustus 2016

Ook mediapartner Boerenbusiness besteedt veel aandacht aan Aardappeldemodag.

Lees verder

Video Aardappeldemodag 2016Twitter