Informatie bezoekers

Op woensdag 22 augustus 2018 vindt de Aardappeldemodag plaats. De Aardappeldemodag begint om 10 uur en duurt tot 19 uur. Aardappeldemodag is gratis toegankelijk voor bezoekers, zowel parkeren als toegang. Het is niet nodig om u aan te melden als bezoeker.  

Het thema dit jaar is 'Sterke schakels verbinden'. Naast de bedrijvenmarkt, het mechanisatiepark en natuurlijk de rooidemonstraties van alle gangbare merken die in Nederland verkocht worden, zorgen we uiteraard voor een stukje vernieuwing en verdieping van de beurs. Hoe dit vorm krijgt leest u in de loop van de komende tijd in de nieuwsberichten op deze website. Houd deze dus goed in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats voor de Aardappelsector. Meer dan 150 bedrijven en zo'n 8.000 bezoekers uit binnen- en buitenland komen op 22 augustus naar Westmaas om elkaar te ontmoeten en de noviteiten in de sector met elkaar uit te wisselen.

Catering
Tijdens Aardappeldemodag zijn op het gehele terrein diverse cateringpunten ingericht. U vindt ze terug op de plattegrond. Het is tijdens Aardappeldemodag mogelijk om met contant geld te betalen. In de hoofdcateringtent kan gepind worden.

Meer informatie

Klik op onderstaande linken voor meer informatie over

 

Sponsors

Video Aardappeldemodag 2018

Mediapartners

verzamelbestand mediapartnersTwitter