Sponsoren 2016

Editie 2016

Op woensdag 31 augustus 2016 vindt de Aardappeldemodag plaats. De Aardappeldemodag begint om 10 uur en duurt tot 19 uur. Parkeren en entree zijn gratis. 

Het thema dit jaar is ‘Vitaliteit, voor een gezonde aardappelsector'. Naast de bedrijvenmarkt, het mechanisatiepark en natuurlijk de rooidemonstraties van alle gangbare merken die in Nederland verkocht worden, zorgen we uiteraard voor een stukje vernieuwing en verdieping van de beurs. Hoe dit vorm krijgt leest u in de loop van de komende tijd in de nieuwsberichten op deze website. Houd deze dus goed in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Dit jaar richten wij een compleet aardappel handlingscentrum in: het Holland Process Paviljoen. Van kisten legen, wassen, drogen, sorteren, wegen, verpakken en palletizeren. Een tak van sport die vanaf nu ook aanwezig op de demodag. 

De Aardappeldemodag is dé ontmoetingsplaats voor de Aardappelsector. Meer dan 120 bedrijven en zo'n 7.000 bezoekers uit binnen- en buitenland komen op 31 augustus naar Westmaas om elkaar te ontmoeten en de noviteiten in de sector met elkaar uit te wisselen. Dit 1-daagse evenement is laagdrempelig van aard en een biedt u een unieke mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren voor de gehele aardappelketen.

Video Aardappeldemodag 2016Twitter